Over bureau Callens

Als familiebedrijf zetten we klantencontact voorop. Wij vinden het belangrijk dat er naar uw wensen en verhaal wordt geluisterd. We hechten belang aan kwaliteit en service. Daarom zijn we steeds flexibel. Wij passen ons aan uw noden aan.

Schattingen, plaatsbeschrijvingen, opmetingen, grensbepalingen, afpalingen, verkavelingen … Wanneer u gebruik maakt van onze diensten, bent u zeker van een correct, kwalitatief en uitgebreid resultaat.

Ons team

Elke dag zet ons gedreven team zich in voor de volle 100 %. Want 100 % klanttevredenheid is waar wij voor gaan. Wij zijn pas tevreden als we uw opdracht tot in de puntjes verzorgd hebben.

Luc Callens
Bestuurder, Beëdigd Landmeter-expert
Barbara Callens
Bestuurder, Beëdigd Landmeter-expert
Christophe De Waele
Bestuurder, Beëdigd Landmeter-expert
An Vandermeersch
Bestuurder
Els Decoene
Administratief medewerker
Lander Vantorre
Landmeter
Bjorn Deleersnyder
Landmeter
Marie Callens
Administratief medewerker

Ons ontstaan

1975

Luc gestart als landmeter-expert

Na zijn opleiding en stage periode start Luc als zelfstandig landmeter.

1984

Oprichting Callens en Vandermeersch bvba

Na enkele jaren als zelfstandig landmeter richt Luc Callens in 1984 samen met zijn vrouw zijn eigen bedrijf op. Als landmeter-expert houdt Luc zich bezig met alle opmetingen, schattingen en plaatsbeschrijvingen. Zijn vrouw, An Vandermeersch, staat in voor de administratie.

1989

Uitbreiding kantoorgebouw

Het bedrijf wordt groter. Tot voorheen waren de burelen gevestigd in de privéwoning van Luc en An. De aankoop van de smederij van het achterliggende fabrieksgebouw zorgt ervoor dat we de burelen kunnen uitbreiden.

2009

Barbara

De oudste dochter van Luc en An, Barbara, versterkt het familiebedrijf. Na haar opleiding als master in de Geografie ging Barbara eerst aan de slag bij DEME Group als landmeter in onder andere Qatar en Rusland. Maar door onze grote groei in 2009 beslist Barbara in de zaak te stappen. Vader en dochter verdelen voortaan de diensten. Luc focust zich op de schattingen en plaatsbeschrijvingen, terwijl Barbara met haar team van topografen de opmetingen doen. Barbara zet vanaf dan ook sterk in op vernieuwing.

2014

Uitbreiding kantoorgebouw

Callens & Vandermeersch groeit en met de aankoop van een aanpalend onroerend goed zijn we klaar voor een volgende stap in ons verhaal. We renoveren het pand en breiden onze kantoren opnieuw uit. Zo creëren we een aangename plek voor onze medewerkers en cliënten.

2016

Christophe

Ook Christophe De Waele, schoonzoon en man van jongste dochter Marie, vervoegt het familiebedrijf. Christophe studeerde af als Industrieel Product Ontwerper en deed eerst ervaring op als projectleider in de bouwsector voordat hij de overstap maakt naar ons bedrijf. Hiervoor schoolt hij zich fulltime bij als erkend landmeter. Al gauw brengt Christophe heel wat innovatieve ideeën aan. Zo introduceert hij 3D scanning in ons bedrijf en zet hij volop in op meten met drones.

2019

Bureau Callens

We blijven innoveren en investeren in de toekomst. Daarom wijzigen we onze naam van Callens & Vandermeersch bvba naar Bureau Callens bv.

Werken bij bureau Callens?

Wil je deel uitmaken van onze familie? Dat kan! Wij houden van innovatie, ambitie en initiatief. Solliciteer spontaan en wie weet vervoeg jij binnenkort ons jonge, gedreven team. 

Wij zijn tevreden als u dat ook bent.

We hechten enorm veel belang aan een uitstekend klantencontact, zodat we exact weten wat er van ons verwacht wordt. Dankzij onze jarenlange ervaring en ruime kennis denken wij daarom ook actief mee met u en uw project. We leggen de focus op kwaliteit, innovatie en nauwkeurigheid.

Kwalitatief

Met meer dan 35 jaar ervaring kan u rekenen op een betrouwbare en hoogwaardige service.

Flexibel

Kleine of grote projecten, particulier of professioneel: bij ons kan u voor alle opdrachten in onroerend goed terecht.

Klantvriendelijk

Dankzij onze vakkennis en jarenlange ervaring staan we u graag bij met raad en daad.

Toekomstgericht

Wij investeren in de toekomst en zijn daarom steeds mee met de laatste nieuwe technologieën.  

Greep uit onze tevreden klanten

DUPRO